BLOG Olie, de koning van de natuurlijke huidverzorging

Olie bij uitstek geschikt voor alle huidtypen
In de zoektocht naar de beste ingrediënten voor een optimale verzorging van de gezichtshuid, kwam ik al snel ‘olie’ tegen. Veel mensen denken dat het gebruik van olie juist zal zorgen voor een vette huid en zelfs voor puistjes. Nu is dat zeker het geval voor sommige oliën maar er zijn specifieke soorten die juist heel goed zijn voor de huid en juist de vette huid (met acne) reguleren. Het gaat erom welke olie je gebruikt en, nog belangrijker, de kwaliteit en versheid van de olie.

Ik heb een Oil Serum ontwikkeld voor de Aurora Dionis Dermacosmetics verzorgingslijn die de huid op een natuurlijke manier voedt en de natuurlijke processen van de huid ondersteunt. Deze olie is Organic Gecertificeerd en non-GMO, wat inhoudt dat de mixtuur geen conserveringsmiddelen of chemische stoffen bevat. En natuurlijk gebruik ik ook in deze olie mix geen parfum, kleurstoffen en andere onnodige ingrediënten. Daarnaast moet de olie aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen en gegarandeerd vers zijn.

Hierdoor is deze natuurlijke olie mix geschikt voor ieder huidtype en kan worden gebruikt voor huidaandoeningen zoals:
• Acne• Eczeem• Dermatitis• Hyperpigmentatie• Droge huid• Striae• Rimpels en fijne lijntjes• Slechte huidelasticiteit• Atrofische huid

Bijna al mijn klanten gebruiken inmiddels deze olie mix als een natuurlijk alternatief voor dag- en nachtcrèmes. De melange van verschillende hoogwaardige oliën wordt snel door de huid geabsorbeerd, heeft een sterke vocht inbrengende werking en maakt de huid dus niet vet. Het product is niet comedogeen, het verstopt de poriën dus niet en veroorzaakt dus geen acne.
Andere toepassingen

Het Oil Serum is tevens geschikt voor het behandelen van littekens die door psoriasis, eczeem, waterpokken of acne zijn ontstaan. Ook het herstel van brandwonden en huidbeschadiging veroorzaakt door extreme blootstelling aan de zon (photoaging) kan bevorderd worden door deze olie mix.

Ook is het een goede remedie tegen broze nagels, droog haar en een onrustige hoofdhuid. Een paar druppels olie door je haar (nat of droog) verspreiden maakt het meteen minder pluizig en beter door te kammen.

Ook na een meer ingrijpende behandeling van de huid zoals een chemische peeling, microdermabrasie, laserbehandeling of chirurgie, is het Oil Serum zeer geschikt om de huid te kalmeren en herstellen.

Ik word zo blij en trots als ik van klanten terug hoor dat een arts versteld staat van de snelle heling/vervaging van littekens bij het gebruik van het Oil Serum.

Het is ook heel fijn om met enkele producten (Oil Serum, Aloe Serum en/of Gel, Multipurpose Clay) in de verzorgingslijn eindeloze mogelijkheden te hebben voor de verzorging van het hele lichaam in uiteenlopende situaties.
Wat zit er in het Oil Serum?

Er zijn 5 verschillende Oil Serums in de Aurora Dionis Dermacosmetics productlijn om tegemoet te komen aan de behoeftes van verschillende huidtypes. De Oil Serums bevatten onder andere Rose Hip (rozenbottel) olie, Jojoba olie en Evening Primrose (teunisbloem-) olie. In deze oliën komen de natuurlijke vitamines A, E en C en meervoudig onverzadigde vetzuren voor.
Ieder afzonderlijk bestanddeel is uitgezocht op de uitzonderlijke bijdrage aan een gezonde en stralende huid.
Vitamine A, E en C zijn antioxidanten en neutraliseren vrije radicalen.
Provitamine A (beta-caroteen); Naast het feit dat provitamine A een krachtig antioxidant is, bestrijdt het een vette of droge huid. Ook herstelt provitamine A de verouderde huid, veroorzaakt door blootstelling aan de zon, expressielijntjes, rimpels en onregelmatigheden van de huid in het algemeen.
Vitamine E; Deze vitamine is een vanger van vrije radicalen, versterkt de huid en voorkomt/vermindert hyperpigmentatie van de huid.
Vitamine C; deze vitamine heeft, net zoals de vitamines A en E, een anti verouderende werking en geneest de beschadigde huid.
Twee evenwichtige, essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren:
35-45% linolzuur (omega-6); linolzuur belast de natuurlijke barrière van de cellen niet en is essentieel voor de structuur van celmembranen.
35-45% alfa-linoleenzuur (omega-3); alfa-linoleenzuur; helpt de huid zacht te maken en werkt hydraterend. Bovendien is het ontstekingsremmend en verbetert het de algemene conditie van de huid.

De olie mix is zeer geschikt in combinatie met het Aloe Serum van Aurora Dionis Dermacosmetics. De reinigende werking van de Aloë Vera en de voedende functie van de olie, maken de huidverzorging compleet. De gebruikte flacons (50ml) voor beide producten zijn van de beste kwaliteit; hervulbaar, spray, luchtdicht en hygiënisch in gebruik. De kwaliteit wordt zo ook zonder conserveringsmiddelen gewaarborgd.

Vragen, opmerkingen of extra informatie info@auroraskincare.nl

Over Aurora
Aurora Dionis is in 2008 gestart met Aurora Skin Care. Zij gelooft dat iedereen een huid in optimale conditie verdient en daarom is het haar missie om mensen te helpen weer een soepele, probleemloze huid te krijgen of te behouden. In een zoektocht naar een oplossing voor haar eigen huidproblemen, doet Aurora continu onderzoek naar de effecten van natuurlijke ingrediënten op huidproblemen. Ze heeft haar eigen productlijn ontwikkeld: Aurora Dionis Dermacosmetics.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *