BLOG Aloë Vera, de Koningin van de huidverzorging

In mijn vorige blog noemde ik olie de “Koning van de huidverzorging”. Welnu, dan is Aloë Vera zeker de koningin die ik tegenkwam op mijn zoektocht naar de beste ingrediënten voor een optimale verzorging van de huid.

Veel mensen hebben inmiddels wel gehoord van de fantastische werking van Aloë Vera op de huid. Het zit ook in veel producten die op de markt zijn. Echter, om ten volle te kunnen genieten van de effecten, is de kwaliteit, versheid en puurheid van het product van enorm belang. Na uitgebreid onderzoek, heb ik een Serum ontwikkeld met pure Aloë Vera in een extra hoge concentratie van de beste kwaliteit die ik kan vinden op de markt. Daarnaast bevat Aurora Dionis Dermacosmetics Aloe Serum geen conserveermiddelen, pesticides, chemische stoffen, parfums of andere onnodige ingrediënten. Deze kunnen immers de goede werking van de Aloë Vera tenietdoen, veelal bij mensen met huidproblemen die kunnen reageren op een ander (niet noodzakelijk) ingrediënt.
Wat doet Aloë Vera voor de huid?

Het is wetenschappelijk onderzocht dat deze hoge kwaliteit Aloë Vera een ontstekingsremmende en helende werking heeft. Het hydraterende serum is kalmerend, ontsmettend en doodt bacteriën, schimmels en virussen.
Daarnaast kijk ik bij ieder ingrediënt of het comedogeen is. Comedogeen betekent dat het de poriën kan verstoppen en dus mee-eters of puistjes kan veroorzaken. Aloë Vera is niet comedogeen. Het tegengestelde is het geval, ik heb veel klanten met ernstige acne geholpen door het gebruik van Aloë Vera en verschillende oliën.
Het Organic Gecertificeerde Aloë Vera Serum is geschikt voor alle huidtypen en huidproblemen. De Aloë Vera is succesvol getest op: zeer gevoelige huid, dermatitis, psoriasis, eczema, rosacea, vette/droge en geïrriteerde huid, roos, schilfers, jeuk, insectenbeten, oorpijn en jeuk in de oren.

Honderden klanten hebben de effecten van dit serum ervaren en zijn bijzonder enthousiast over de resultaten.
De gebruikte flacons (50ml) zijn van de beste kwaliteit; hervulbaar, spray, luchtdicht en hygiënisch in gebruik. Het product wordt in deze flacons beter bewaard, ook zonder conserveermiddelen. Omdat ik geen conserveermiddelen wil gebruiken in de producten van Aurora Dionis Dermacosmetics, gezien heel veel mensen negatief reageren er op, ben ik uitvoerig gaan zoeken naar een oplossing om deze zeer hoge kwalitiet Aloe Vera  goed te kunnen conserveren ook zonder conserveermiddelen. Dit is heel goed gelukt en de challenge test is succesvol afgerond! Aurora Dionis Dermacosmetics voldoet dus aan de hoge eisen van de Cosmetica Vereniging van Voedsel en Waren Autoriteit.

De Refreshing Aloe Serum extra geconcentreerd is heel goed te combineren met de verschillende Oil Serums van Aurora Dionis Dermacosmetics. De hydraterende en reinigende werking van de Aloë Vera vult de voedende olie mix perfect aan. De gebruikelijke dag- en nachtcrème zijn verleden tijd met deze natuurlijke producten.
Andere toepassingen
Het Aloe Serum is tevens geschikt voor het behandelen van psoriasis, eczeem, waterpokken of acne. Bij uitstek geschikt voor het bevorderen van het herstel van brandwonden en van huidbeschadiging veroorzaakt door extreme blootstelling aan de zon (photoaging).
Daarnaast kan de Aloe Gel uit de productlijn gebruikt worden voor de reiniging van de huid. Het is bij uitstek geschikt bij een vette huid en/of acne.

Ook na een meer ingrijpende behandeling van de huid zoals een chemische peeling, microdermabrasie, laserbehandeling of chirurgie, is het Aloë Vera serum zeer geschikt om de huid te kalmeren en herstellen.
Natuurlijk is een masker gemaakt van Aurora Dionis Dermacosmetics Multipurpose Clay en Aloe Serum ook een fantastische oppepper voor de huid.

Mijn klanten geven aan dat het zo fijn is om met enkele producten (Oil Serum, Aloe Serum, Clay) in de verzorgingslijn eindeloze mogelijkheden te hebben voor de verzorging van het hele lichaam in uiteenlopende situaties.

Vragen, opmerkingen of extra informatie info@auroraskincare.nl

Over Aurora
Aurora Dionis is in 2008 gestart met Aurora Skin Care. Zij gelooft dat iedereen een huid in optimale conditie verdient en daarom is het haar missie om mensen te helpen weer een soepele, probleemloze huid te krijgen of te behouden. In een zoektocht naar een oplossing voor haar eigen huidproblemen, doet Aurora continu onderzoek naar de effecten van natuurlijke ingrediënten op huidproblemen. Ze heeft haar eigen productlijn ontwikkeld: Aurora Dionis Dermacosmetics.

One Reply to “BLOG Aloë Vera, de Koningin van de huidverzorging”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *