Aurora AD

Beste bezoeker,

Het is mij een genoegen je te verwelkomen op mijn site.

Mijn naam is Aurora Dionis. Ik ben geboren en gegroeid op Sardinië, een van de grootste eilanden van Italië. Sinds mijn jeugd heb ik veel huidproblemen gehad. Door de jaren heen heb ik verschillende huidproblemen ontwikkeld zoals eczeem, acne, allergische reactie op zon en cosmetica …. Kortom, ik weet hoe het is en wat het met je zelfbeeld doet wanneer je huidproblemen hebt. Zolang ik kan herinneren, ben ik op zoek naar een oplossing zonder tevreden resultaat.

In de laatste vijftien jaar heb ik veel mensen behandeld met huidproblemen, en mijn begrip van de huid is toegenomen, maar ook mijn frustratie met de huidverzorgingsproducten, zoals ze nooit aan hun belofte hebben voldaan.

Ik ben begonnen mij in te verdiepen in wetenschappelijk onderzoeken over natuurlijke ingrediënten en de effecten ervan op het behandelen van huidproblemen. Op basis van dit onderzoek ontwikkelde ik mijn eigen exclusieve productlijn. Aurora Dionis Dermacosmetics.

Het belangrijkste doel is alleen ingrediënten te gebruiken die de huid kunnen versterken en huidproblemen minimaliseren, zoals allergische reacties, hyperpigmentatie, veroudering, acne, rosacea enz. Deze producten worden gebruikt door mijn vele trouwe en zeer tevreden klanten, zie referenties http://www.auroraskincare.nl/over-aurora-skincare/referenties-a/

Momenteel bestaat mijn productlijn uit 10 veelzijdige producten en deze zijn geschikt voor iedereen! Of jij nu huidproblemen hebt of niet, deze producten zullen je huid weer helemaal laten stralen!

Geïnteresseerd? Ga naar www.AuroraSkinCare.nl en voel je vrij om je vragen te stellen. Jij ontvangt een persoonlijk antwoord van mij! Liefde, Aurora

One Reply to “Aurora AD”

  1. Vanaf het eerste begin dat Aurora haar schoonheidssalon opende ben ik al een zeer tevreden klant en fan van haar heerlijke produkten.
    Aurora heeft zich de jaren daarna heel goed ontwikkeld in haar vak en heel veel cursussen gevolgd zodat zij nu een volleerde specialist is op dermacosmetisch gebied. Voor alle huidproblemen heeft zij een oplossing.
    De producten die zij zelf ontwikkeld zoals b.v. de olie die voor het hele lichaam te gebruiken is geeft een heel mooi resultaat.
    Ik wens Aurora heel veel succes met haar mooie bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *